Аеліта Моторс Новини

Свіжі та актуальні новини від Аеліта Моторс.

  1. Новини
  2. Спортивний, практичний і елегантний: Q5 Sportback та SQ5 Sportback
01.03.2021
Новини від Audi

Спортивний, практичний і елегантний: Q5 Sportback та SQ5 Sportback

Після Q3 Sportback та e-tron Sportback компанія представила свій третій Crossover Utility Vehicle (CUV) - Audi Q5 Sportback, як і його спортивну версію SQ5 Sportback і вони вже доступні для замовлення в Ауді Центр Дніпро.

1

Динамічно викреслений кросовер-купе орієнтований на шанувальників експресивного дизайну, технічних інновацій, як і спортивного характеру, поєднаних з повсякденною практичністю. На вістрі модельної лінійки стоїть SQ5 Sportback TDI. Його трилітровий турбодизель пропонує концентровану енергію з 341 к.с. потужності і 700 Нм крутного моменту.

Image
Image

Audi Q5 Sportback випромінює типову для моделей Q-сімейства від Audi потужну презентабельність. Великі повітроводи фланкують восьмикутну решітку радіатора Singleframe. Фари з їх впізнаваною сигнатурою денного світла побудовані за LED-технологіями та з опційно доступною технологією матричних світлодіодів Matrix-LED. Елегантна хвилеподібна плечова лінія, що формує бічне сприйняття кузову акцентує великі колеса і з ними фірмовий повний привід quattro. Бічні накладки порогів на дверях надають кросоверу-купе вражень стабільності і надійності.

Низька і пласка лінія даху простирається над кузовом плавно спадаючи в його задній частині зі стрілоподібними бічними вікнами. Потужно нахилене заднє скло та оптично високо піднятий задній бампер придають Q5 Sportback особливих динамічних акцентів.

Інновативний: задні ліхтарі з цифровою технологією органічних світлодіодів (OLED-Technologie)

Image

В якості опції для моделі доступні задні ліхтарі виконані за надсучасною технологією цифрових органічних світлодіодів.

Кожен світловий елемент інтегрує в себе три органічні світлові діоди, які випромінюють особливо рівномірне червоне світло. Кожен світловий діод в свою чергу розділений на шість сегментів з можливістю індивідуальних налаштувань. При замовленні Ви можете обрати одну з трьох доступних сигнатур заднього світла, до кожної з яких належать динамічні світлові сценарії Coming-та Leaving-Home.

При виборі режиму „dynamic“ в системі Audi drive select з’являється ще одна, додаткова спортивна графіка. У випадку наближення ззаду до стоячого Q5 Sportback іншого автомобіля на відстань менше двох метрів, одночасно запалюються всі OLED-сегменти, як попередження про небезпечну відстань між автомобілями. Необхідною умовою для цієї функції наявність в автомобілі однієї з двох асистентських систем – Адаптивного круїз контролю чи Активного лінійного асистенту.

Image

Великий вибір: лакування та матеріали

Audi постачає новий CUV в двох лінійках екстер’єру – Advanced та S line, які відрізняються виконанням решітки радіатора Singleframe, бічних повітроводів і, особливо, заднього бамперу.

12 варіантів лакування кузова та різноманітні варіанти виконання елементів оздоблення доступні на вибір, серед іншого чорний оптичний пакет, як і повне і контрастне лакування кузова. Q5 Sportback з його 4,69 метрами довжини на 7 міліметрів довший за сестринську модель Q5. Висота (1,66 м) і ширина (1,89 м) залишаються ідентичним, коефіцієнт лобового спротиву cw-0,30 нижчий.

Колісна база в 2,82 метри забезпечує достатньо місця для пасажирів.


 

Image

Зі своїм горизонтальним лінієутворенням салон створює враження чистоти та повітряності, лінійки внутрішнього оздоблення design selection та S line надають йому ще більшої елегантності чи спортивності. Вони включають в себе широкий спектр пропонованих кольорових рішень виконання інтер’єру та матеріалів оздоблення, аж до топової пропозиції шкіряного оздоблення найвищої якості Feinnappa. Лінійка оздоблення design selection включає також пакет додаткового підсвічування Ambiente plus.


Цифрове і інтуїтивне: управління і комунікація

Управління, відображення даних та медіасервіси в Q5 Sportback переймає на себе побудована за модульним принципом система інфотейнменту третього покоління MIB 3.
 

Image

В максимальній комплектації це - цифровий віртуальний кокпіт Audi virtual cockpit plus діагоналлю 12,3-дюйми та Head-up-Display. Просте та впевнене управління найважливішими функціями та виведення інформації забезпечує багатофункціональне кермо plus.

Система інфотейнменту MMI Navigation plus сполучена з 10,1-дм сенсорним дисплеєм. Її система натуралістичного голосового управління використовує базу знать віртуальної хмари і активується голосовою командою „Hey Audi“. Велику кількість налаштувань автомобіля можливо ввести в індивідуальні профілі користувача та зберігати в клієнтському профілі myAudi у віртуальній хмарі. Додаток myAudi з’єднує автомобіль зі смартфоном користувача.

На замовлення система інфотейнменту може бути доповнена такими функціональними елементами, як Audi phone box чи преміальною аудіосистемою Bang & Olufsen Premium Sound System з 3D-звучанням.

Більш детальну інформацію про можливість замовлення і терміни надходження автомобіля дізнавайтесь у менеджерів відділу продажів: 0 800 304 303

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.