Аеліта Моторс Новини

Свіжі та актуальні новини від Аеліта Моторс.

  1. Новини
  2. Привабливі цінові пропозиції на привабливий хетчбек SEAT Ibiza
25.02.2020
Новини від СЕАТ

Привабливі цінові пропозиції на привабливий хетчбек SEAT Ibiza

У дилерському центрі SEAT "Аеліта" діють привабливі цінові пропозиції на стильний міський хетчбек SEAT Ibiza із вигодою орієнтовно від 8%.Ibiza Reference орієнтовно від 391 486* гривень та Ibiza Style ориієнтовно від 446 160* гривень.Народжений у Барселоні SEAT Ibiza п'ятого покоління демонструє можливості платформи MQB A0 від Volkswagen Group. Це свідчить про неабияке значення бренда SEAT у масштабах концерну, адже Ibiza - перше авто у своєму сегменті, створене на цій платформі. Автомобіль має сучасні технології, яскравий дизайн та просторий салон для свого класу. SEAT Ibiza уособлює молодіжний дух, динаміку, функціональність та комфорт.Хочете танцювати так, немов ніхто не бачить? Увімкніть аудіосистему BeatsAudio™. Є цікава ідея? Поділіться нею у соціальних мережах за допомогою технології Full Link. Бажаєте доїхати до пункту призначення ще швидше? Медіанавігаційна система Navi System - допоможе у виборі маршруту.Обирайте SEAT Ibiza із привабливою ціновою пропозицією, а ми подбаємо про все інше.Пропозиція діє з 25.02.2020 по 31.03.2020 на автомобілі 2019 року виробництва в мережі офіційних дилерів SEAT в Україні, які наявні на складі в Україні.

1

* Вартість автомобіля в гривнях для його купівлі розрахована на дату 24.02.2020 та визначається за комерційним курсом євро, який застосовують для розрахунку пропозиції щодо кредитування або придбання автомобіля в лізинг. Чинний курс щодня оприлюднюють на сайті https://www.porschefinance.ua/uk/cliet-service/kursi-valyut-2020-1. Точну ціну й комплектацію автомобіля можна дізнатися в офіційних дилерів SEAT в Україні. Остаточні ціни зазначають в угоді купівлі-продажу автомобіля, яку покупець укладає з офіційним дилером SEAT. Перед тим як підписувати угоду купівлі-продажу, будь ласка, уважно ознайомтеся з вартістю й комплектацією транспортного засобу. Викладена в прайс-листі інформація не є ані рекламою, ані публічною офертою, а отже, не зобов'язує сторони продавати чи купувати автомобіль. Вона лише дає можливість сформувати бажану комплектацію автомобіля. Зважайте, що в деяких випадках інформація про автомобіль (дизайн, комплектація, технічні дані) може змінюватись. 

За більш детальною інформацією звертатись за телефоном: 067 500 02 34

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.