Аеліта Моторс Новини

Свіжі та актуальні новини від Аеліта Моторс.

  1. Новини
  2. Новий CUPRA Leon буде представлено на урочистому відкритті CUPRA Garage
12.02.2020
Новини від СЕАТ

Новий CUPRA Leon буде представлено на урочистому відкритті CUPRA Garage

>  Світова прем'єра нового CUPRA Leon відбудеться 20 лютого>  Новий CUPRA Leon буде представлено у версіях хетчбек та Sports Tourer, які поєднують у собі динамічний дизайн, що сприяє підвищенню популярності автомобілів>  Новий CUPRA Leon буде вперше доступний з високопродуктивним гібридним двигуном із заряджанням від мережі >  Окрім версій для щоденного користування, CUPRA також представить моделі для перегонів, серед яких - CUPRA Leon Competición і CUPRA e-Racer

1

Марторель (Іспанія), 11 лютого 2020 р. Новий CUPRA Leon вже скоро буде представлено. 20 лютого CUPRA планує відзначати відкриття CUPRA Garage, що ознаменується презентацією нових автомобілів модельної лінійки CUPRA Leon, серед яких - моделі для щоденного використання та перегонів.

Новий CUPRA Leon стане першою моделлю Leon під брендом CUPRA. Він є найбільш вражаючим автомобілем з усіх створених компанією, здатним встановлювати стандарти у багатьох сферах.

Починаючи від дизайну, якому немає рівних серед конкурентів, та закінчуючи серією високопродуктивних двигунів, новий CUPRA є еталонним автомобілем для всіх інших автовиробників при створенні нових моделей.

«Leon CUPRA можна назвати лідером продаж. Усього було продано 44 000 одиниць моделі минулого покоління, - заявив Уейн Гріфіс (Wayne Griffiths), генеральний директор CUPRA. -  Випуск нової версії CUPRA Leon утвердить позиції бренду CUPRA на ринку, підкресливши відмінні характеристики знакового автомобіля».

Презентація нового CUPRA Leon відбудеться під час урочистої події з нагоди відкриття CUPRA Garage 20 лютого.

CUPRA  - це особливий бренд для унікальних людей, створений для того, щоб відповідати очікуванням споживачів щодо ексклюзивності, витонченості та продуктивності. За другий рік з початку заснування бренду продажі CUPRA збільшилися на 71,8 % у 2019 році, досягнувши майже 24 700 одиниць завдяки успіху CUPRA Ateca. Окрім випуску нових моделей, CUPRA також підтримуватиме дух автоспорту та перегонів, беручи участь у Міжнародній серії TCR. Бренд CUPRA активно розвивається і готовий підкорювати нову групу ентузіастів, налічуючи до 250 спеціалістів по всьому світу.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.