Аеліта Моторс Новини

Свіжі та актуальні новини від Аеліта Моторс.

  1. Новини
  2. Клан CUPRA поповнить воротар ФК «Барселона» Марк тер Штеген
18.02.2020
Новини від СЕАТ

Клан CUPRA поповнить воротар ФК «Барселона» Марк тер Штеген

Бренд CUPRA залучив воротаря ФК «Барселона» Марка тер Штегена в якості нового амбасадора бренду>  Компанія об'єднала зусилля з німецьким гравцем міжнародного рівня задля популяризації бренду>  Тер Штеген пересяде за кермо одного із 1999 екземплярів моделі CUPRA Ateca Limited Edition >  Новий бренд амбасадор буде представлений на світовій прем'єрі нового автомобіля CUPRA Leon під час урочистої події з нагоди відкриття CUPRA Garage

1

Марторель (Іспанія). До складу клану CUPRA ввійшов новий член - німецький футболіст Марк тер Штеген (Marc ter Stegen). Визнаний одним із найкращих голкіперів у світі, тер Штеген стане глобальним амбасадором CUPRA з метою популяризації бренду в світі.

У серпні минулого року CUPRA став офіційним партнером ФК «Барселона» з питань автомобілів і мобільності. Завершивши 2019 рік з результатом у майже 24 700 проданих автомобілів (на 71,8 % більше в порівнянні із  минулим роком), зараз бренд зміцнює цей альянс за допомогою партнерства з одним із найбільш видатних гравців клубу.

«Ми дуже раді вітати тер Штегена в клані CUPRA. Тоді як усім відомі першокласні результати Марка на футбольному полі, ми були вражені його винятковою особистістю, завдяки чому одразу повірили, що зможемо разом започаткувати чудові проекти. До того ж, оскільки у 2020 році CUPRA планує продемонструвати свої можливості на ринку за допомогою масштабного розширення модельного ряду, об'єднання зусиль з першокласним гравцем ФК «Барселона», який надихає весь світ, забезпечить нам краще позиціонування на ключових ринках, таких як Німеччина та Іспанія», - заявив Генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths).

Приклад, який виходить за рамки сфери футболу

Марк тер Штеген, який народився в німецькому місті Менхенгладбах (Mönchengladbach) у 1992 році, за свою футбольну кар'єру досяг значних успіхів. Протягом останніх п'яти років професійний гравець став володарем щонайменше 14 титулів, серед яких перемога в Лізі чемпіонів УЄФА (2015 рік) та чотири перемоги в сезонах футбольної ліги Іспанії. Крім того, він 24 рази виступав за національну збірну Німеччини.

Тоді як концепція бренду CUPRA спирається на сучасний спортивний стиль, тер Штегена обґрунтовано вважають сучасним голкіпером з енергійним стилем, швидкими рефлексами та високою точністю удару. Завдяки сильному характеру він став ключовим гравцем стартового складу ФК  «Барселона» і харизматичною фігурою в місті, повагу до культури якого він завжди відкрито демонстрував.

«Я пишаюся тим, що став глобальним амбасадором CUPRA. Мені дійсно дуже близькі такі цінності бренду, як пристрасть, рішучість і високі результати, а також його приналежність до Барселони. Я поділяю увагу бренду до дрібних деталей і високо ціную за ексклюзивність та спортивні якості. Я з нетерпінням очікую на можливість насолодитися цим успішним і унікальним партнерством, у рамках якого я буду брати активну участь у майбутніх проектах CUPRA та їздити за кермом автомобілів бренду», - прокоментував Марк.

Тер Штеген буде представлений у якості глобального амбасадора бренду  CUPRA на світовій прем'єрі нового автомобіля CUPRA Leon під час урочистої події з нагоди відкриття CUPRA Garage і другої річниці бренду, яка відбудеться 20 лютого.

CUPRA формує елітну команду чемпіонів, які розділяють цінності бренду - пристрасть, рішучість і високі результати. Минулого року бренд CUPRA залучив у якості амбасадора відзначеного численними нагородами гонщика класу «туринг» Матіаса Екстрьома (Mattias Ekström), а також ряд інших видатних спортсменів, серед яких призер Олімпійських ігор Саул Кравіотто (Saúl Craviotto) та автогонщиця Мікаела Коттулінскі (Mikaela Kottulinsky). Автомобільний бренд також представлений у паддл-тенісі за допомогою чотирьох найкращих гравців світу.

CUPRA Garage

20 лютого бренд CUPRA урочисто відкриє свою нову штаб-квартиру під назвою CUPRA Garage, а з нагоди такої знакової події відбудеться презентація нового CUPRA Leon у версіях хетчбек і Sportstourer. У рамках заходу також будуть продемонстровані гоночні моделі CUPRA Leon Competición, CUPRA e-Racer, концепт-кар CUPRA Formentor - перша модель, розроблена спеціально для бренду, та перший концепт-кар бренду з повністю електричним приводом CUPRA Tavascan.

Штаб-квартира CUPRA Garage являє собою багатофункціональну будівлю з вільним плануванням площею 2400 кв. м. На двох поверхах розташуються центри керування продажами і маркетингом та департаменти закупівель і фінансів. Будівлю було зведено на ділянці площею 10 500 кв. м в оточенні природи. Проект передбачає наявність великого внутрішнього простору і тераси для заходів, таких як презентації майбутніх моделей.

За кермом CUPRA Ateca Limited Edition

У рамках довготривалого партнерства Марк тер Штеген отримає один із 1999 екземплярів моделі CUPRA Ateca Limited Edition. Голкіпер «Барси» буде насолоджуватися привабливим дизайном автомобіля і резонуючим звуком під час поїздок на ігри та тренування.

Світова прем'єра CUPRA Ateca Limited Edition відбулась на Женевському автосалоні 2019 року. Ця обмежена серія отримала ексклюзивні 20-дюймові колісні диски мідного кольору з новим дизайном та елементи з вуглецевого волокна, які підкреслюють естетичну привабливість і поліпшують аеродинамічні якості.

CUPRA Ateca Limited Edition отримав оснащений системою безпосереднього впорскування і турбонагнітачем досконалий чотирициліндровий бензиновий двигун TSI з робочим об'ємом 2,0 л, що розвиває неабияку потужність у 300 к. с. та крутний момент у 400 Н·м. Можливості двигуна доповнюють семиступінчата трансмісія DSG, система повного привода 4Drive, система випуску відпрацьованих газів Akrapovic і прогресивне рульове керування, що дозволило створити унікальний автомобіль.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.