Аеліта Моторс Новини

Свіжі та актуальні новини від Аеліта Моторс.

  1. Новини
  2. Еволюція і революція Прем'єра нових SEAT Ibiza i Arona
14.04.2021
Новини від СЕАТ

Еволюція і революція Прем'єра нових SEAT Ibiza i Arona

Еволюція ззовні, революція всередині: SEAT готує світову прем'єру нових Ibiza й Arona.

1

  Ibiza - культова модель бренду, з моменту появи якої було продано вже близько        6 млн екземплярів.
Модель Arona з'явилася на ринку в 2017 році й посіла важливе місце у модельному ряді бренду; у 2020 це була друга за обсягами продажів модель SEAT.
Світова прем'єра відбудеться 15 квітня об 11:00 за київським часом
Зовсім незабаром SEAT представить світові оновлені версії своїх незмінно популярних моделей SEAT Ibiza та Arona. На вас чекає еволюція екстер'єру й революція в інтер'єрі!

SEAT Ibiza - ключова модель бренду, продажі якої були і є вагомим внеском до розвитку компанії. З моменту появи першого покоління Ibiza у 1984 компактний хетчбек показав себе як найуспішніша модель з усього модельного ряду SEAT. Оновлена версія останнього покоління тільки підкреслить його неймовірні переваги. 

Компанію хетчбеку складе вдосконалена версія міського кросовера SEAT Arona з іще виразнішою зовнішністю, що підкреслить його позашляховий характер. Навіть на галасливих вулицях міста водій за кермом нового Arona почуватиметься у безпеці й здатним впоратися з будь-якими перешкодами.

«SEAT Ibiza протягом тривалих років залишалася наріжним каменем успіху бренду. За цей час було продано близько 6 млн екземплярів моделі. SEAT Arona - це один зі стовпів модельного ряду, друга найбільш продавана модель SEAT за результатами 2020 року », - зазначив Уейн Гріффітс, президент компаній SEAT і CUPRA. «Оновлення та модернізація обох моделей тільки доповнює неймовірні переваги цих автомобілів, робить їх оснащення іще повнішим і конкурентним в умовах сьогодення і одночасно освіжає їх дизайн». 

Світ дедалі діджиталізується та синхронізується, і SEAT Ibiza та Arona готові увірватися в цю дивовижну подорож. Оновлені моделі наділені традиційним для бренду молодіжним духом. Новий інтер'єр вразить іще більшою інтуїтивністю, функціональністю та якістю виконання, про що свідчить вдосконалена мова дизайну і підвищений рівень технологічності обох автомобілів.

Слідкуйте за нашими оновленнями, оскільки світова онлайн-прем'єра нових SEAT Ibiza та Arona відбудеться 15 квітня об 11:00 за київським часом.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.