Аеліта Моторс Новини

Свіжі та актуальні новини від Аеліта Моторс.

  1. Новини
  2. Динамічний і потужний
09.02.2021
Новини від Audi

Динамічний і потужний

Cвітова онлайн-презентація «Audi etron GT»

1

Яскравою демонстрацією майбутнього і світовою презентацією за участі учасників високого рівня, «Audi» представила свій новий електричний флагман - «Audi e-tron GT»*. На двох заходах продемонстрували ключові риси цієї повністю електричної моделі класу «Gran Turismo»: динамічні характеристики водіння, емоційний дизайн і раціональність.

«e-tron GT» - це виняткова модель «Gran Turismo», переосмислена для майбутнього. Її зовнішній вигляд є свідченням автомобільного дизайну найвищої якості. Маючи вражаючі ходові якості, ця модель забезпечує електромобільність, яка викликає справжні емоції. А завдяки своїй концепції раціональності вона займає стійку позицію», - пояснює Маркус Дюсманн, генеральний директор «AUDI AG». «Тому що раціональною є не лише концепція приводу. Вся лінія виробництва на нашому заводі «Böllinger Höfe» на сьогодні має вуглецево-нейтральний енергетичний баланс. Це є важливим сигналом для заводу, наших співробітників і майбутньої життєздатності «Audi».»

«Audi» також встановила нову планку, провівши світову цифрову презентацію - «День прогресу». Модель «Audi e-tron GT»* було представлено на двох цифрових заходах: в рамках першого з них - «Спринт прогресу» - пілот «Формули E» Лукас ді Грассі і підприємець в галузі сталого розвитку та чемпіон світу «Формули 1» Ніко Росберг продемонстрували динамічні характеристики «Audi RS e-tron GT»* та нинішнього гоночного автомобіля «Формули E» - «Audi e-tron FE07». Під час поїздки по колу «Audi Driving Experience Center» в Нойбурзі-ан-дер-Донау в центрі уваги опинилися динамічні характеристики нової моделі.

На другому заході «Святкування прогресу» бренд «Чотири кільця» вперше представив модель «Audi e-tron GT»* публіці. Протягом годинного віртуального шоу Маркус Дюсманн і Хільдеґард Вортманн, член ради директорів, відповідальний за продажі та маркетинг, разом з іншими головними особами «Audi», такими як Хенрік Вендерс, старший віце-президент бренду «Audi», і Марк Ліхте, керівник відділу дизайну, представили ключові риси нової моделі.  

Різноманітна програма підкреслила далекоглядність бренду «Чотири кільця». Говорячи про важливість дизайну, раціональність та продуктивність, актор і продюсер Том Гарді, дизайнер Стела Маккартні і Ніко Росберг поділилися своїми особистими враженнями. Музичний супровід презентації автомобіля забезпечила американська співачка і авторка пісень Жанель Моне, а Стівен Ґетьєн в якості модератора допомагав аудиторії протягом шоу.

 

«GREENTECH FESTIVAL» і «Audi», партнер-засновник цієї платформи сталого розвитку, вперше разом представили премію «GREEN FUTURE» в рамках світової презентації «Audi e-tron GT»*. Ця премія, що є частиною вручення нагород «GREEN AWARDS», вручається проектам і особам, які просувають концепцію екологічно дружньої урбанізації і одночасно роблять значний внесок у підвищення якості життя в умовах міської інфраструктури. Переможцем став стартап «Zencity», що базується в Тель-Авіві, з алгоритмом, який збирає і аналізує повідомлення в соціальних мережах і місцеві новини.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.